H2020
2014. február 25.
2014. február 25.
2014. február 25.
2014. február 25.
2014. február 25.
2014. február 25.

Adatvédelem

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal kiemelten fontosnak tartja a közérdekű adatok minél szélesebb körű nyilvánosságra hozatalát, valamint a személyes adatok védelmét és azok bizalmas kezelését. A személyes, illetve közérdekű adatokat az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény és a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke által kiadott állásfoglalásoknak megfelelően kezeljük.

A www.h2020.gov.hu website-on lévő információk megtekintéséhez személyes adatok megadása nem szükséges.

Működésünk során az alábbi alapelveket tartjuk szem előtt:
  • Hozzánk kerülő személyes adatot, amelyet annak tulajdonosa nem szándékosan közöl, nem őrzünk meg, és nem adunk tovább.
  • A részünkre tudatosan átadott személyes adatokat csakis arra a célra használjuk fel, amire azt rendelkezésünkre bocsátották. Ezeket az adatokat más célra történő felhasználás céljából semmilyen körülmények között nem adjuk tovább.
  • A birtokunkba került személyes adatokat minden elvárható módszerrel védjük attól, hogy azok illetéktelen kezekbe kerüljenek.
  • Website-unk látogatóiról gyűjtünk ugyan automatikusan generálódó információkat: látogató IP-címe, domain-neve, látogatás időpontja, megtekintett oldalak, használt böngészőprogram - ám ezen adatokat kizárólag honlapunkkal kapcsolatos elemzésre, a trendek és a statisztikai információk nyomon követésére használjuk fel. Az adatokat a feldolgozás után megsemmisítjük.

A www.h2020.gov.hu linkeket tartalmaz más weblapokra is. A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal azonban nem felelős más website-ok eljárásmódjáért, illetve azok tartalmáért.

Link küldés
.
PDF
Cikk nyomtatás
Utolsó módosítás: 2015. február 10.