H2020
2014. február 25.
2014. február 25.
2014. február 25.
2014. február 25.
2014. február 25.
2014. február 25.
Agrár-élelmiszeripari start-upok támogatási lehetősége az EIT Food Seedbed programból
EIT Food Seedbed program olyan személyeket támogat, akiknek az agrár-élelmiszeripari ágazathoz kapcsolódó vállalkozói ötleteik vannak, vagy már start-upot alapítottak e területen.

A program kedvezményezettjei szakértői támogatásban (képzés és mentorálás), valamint 10 000 euró erejéig pénzügyi támogatásban (a projekt indító táborához, illetve a mentorokkal és potenciális ügyfelekkel való találkozáshoz kapcsolódó utazási költségek térítéséhez) részesülnek. A program egyedülálló eleme az üzleti ötlet és a műszaki megoldások megvalósíthatóságának igazolásához való hozzájárulás a potenciális ügyfelekkel folytatott strukturált párbeszéd, az EIT Food által kidolgozott módszertan és a program által biztosított támogatás révén.

A program angol nyelven, öt európai hubban (Lengyelország, Észak-Írország, Németország, Spanyolország és Dánia) érhető el.

Jelentkezni 2020. március 15-ig lehet (erősen ajánlott a határidőt jóval megelőző pályázás). A pályázóknak olyan innovatív ötletet kell bemutatniuk, amely nagy hatást gyakorolhat az élelmiszer-ágazat bármely részére, többek között az élelmiszerek előállítási, szállítási, fogyasztási és újrahasznosítási módjára. A tipikusan agrár-élelmiszeripari területen kívül a start-upok az élelmiszerrendszerrel kapcsolatos területeken is működhetnek, többek között a mezőgazdasági és élelmiszergyártási gépek és berendezések, a logisztika, a csomagolás, az IKT-megoldások, az élelmiszer-hulladék-csökkentés, az üzleti szolgáltatások vagy a társadalmi innováció területén. Különösen olyan diákok és kutatók jelentkezését várják, akiknek technológiai kutatásához kapcsolódó üzleti ötletéhez, annak továbbfejlesztéséhez speciális üzleti ismeretekre és a különböző európai országok potenciális ügyfeleihez vezető kapcsolatokra van szükségük.

Bővebb információ: https://www.eitfood.eu/entrepreneurship/projects/Seedbed

Link küldés
.
PDF
Cikk nyomtatás
Utolsó módosítás: 2020. február 19.
A weboldalon HTTP-sütiket használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Az adatvédelmi tájékoztatóban bővebb információkat talál arról, hogyan gondoskodunk adatainak védelméről.
Rendben