H2020
2014. február 25.
2014. február 25.
2014. február 25.
2014. február 25.
2014. február 25.
2014. február 25.
Horizont2020 Green Deal információs nap
Október közepén nemzetközi infónappal egybekötött partnerkereső eseményt szervezett az Enterprise Europe Network és az Enterprise Ireland a szeptemberben meghirdetett Horizont2020 Green Deal pályázati felhívással kapcsolatban.

A rendezvény fő célkitűzése az volt, hogy tájékoztassa a résztvevőket a H2020 Green Deal keretén belül elérhető támogatási lehetőségekről, és részleteiben is bemutassa a pályázati felhívást. Az észak-ír nemzeti kapcsolattartó pontok (NCP) az előadásaik során rávilágítottak a Green Deal pályázatban való részvétel előnyeire, továbbá korábbi tapasztalataikat és pályázati tippeket is megosztottak a hallgatósággal.

A rendezvény második felében a szervezők lehetőséget kínáltak nemzetközi kapcsolatépítésre is. Innovációs partnerségek kialakítása céljából pályázati ötletbörzén mutathatták be pályázati és konzorciumi terveiket a résztvevők. A rendezvény honlapján pedig egy virtuális felületet is biztosítottak partnerkereséshez és online megbeszélések szervezéséhez.

A prezentációk felvétele és egyéb dokumentációi, illetve az ötletbörzén bemutatott projektleírások és partnerkeresési lehetőségek is elérhetőek az alábbi linken:
https://www.horizon2020.ie/past-events-documentation/

Link küldés
.
PDF
Cikk nyomtatás
Utolsó módosítás: 2020. október 27.
A weboldalon HTTP-sütiket használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Az adatvédelmi tájékoztatóban bővebb információkat talál arról, hogyan gondoskodunk adatainak védelméről.
Rendben