H2020
2014. február 25.
2014. február 25.
2014. február 25.
2014. február 25.
2014. február 25.
2014. február 25.
Európai Kutatási és Technológiai Szervezetek Szövetségének (EARTO) ajánlása a technológiai készenléti (TRL) szinttel, mint kutatás-fejlesztési eszközzel kapcsolatban
A brüsszeli székhelyű non-profit nemzetközi szervezet rendkívül aktív a nemzeti és európai kutatási, technológiai és innovációs programokban.

Az ERATO tagok jelentésükben többek között megfogalmazták, hogy a TRL szinteknek jobban kell illeszkedniük az Európai Unió által meghatározott támogatási célokhoz. Az  pontosabb értelmezésre a megfelelő – TRL skálát alkalmazó - döntéshozatali folyamatok biztosítása miatt is szükség van, a jelenlegi kutatás és innovációs ökoszisztéma realitásainak figyelembevételével. 

Az ajánlást teljes terjedelmében itt olvasható: http://www.earto.eu/newsletter/the-trl-scale-as-a-ri-policy-tool-earto-recommendations.html?L=0

Link küldés
.
PDF
Cikk nyomtatás
Utolsó módosítás: 2014. november 10.
A weboldalon HTTP-sütiket használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Az adatvédelmi tájékoztatóban bővebb információkat talál arról, hogyan gondoskodunk adatainak védelméről.
Rendben