H2020
2014. február 25.
2014. február 25.
2014. február 25.
2014. február 25.
2014. február 25.
2014. február 25.
Hogyan lehet részt venni az EU SHIFT2RAIL K+F programjában?
Az OLTIS Hungaria Kft. és a Nemzeti Innovációs Hivatal, valamint a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem tisztelettel meghív minden érdeklődőt az EU vasúti kutatási és fejlesztési programjának, a Shift2Rail közös technológiai kezdeményezésnek az információs rendezvényére, melyre 2014. november 25-én kerül sor.

Helyszín: Nemzeti Innovációs Hivatal, Budapest, Andrássy út 12.
Időpont: 2014. november 25., 10:00 óra

A tájékoztatón a résztvevők átfogó információkat kaphatnak az EU SHIFT2RAIL Joint Undertaking (JU) rendszeréről, a csatlakozási lehetőségekről és az ebből származó előnyökről. A SHIFT2RAIL JU program annak érdekében jött létre, hogy korszerű eszközök, technológiák és megoldások fejlesztésével versenyképessé és vonzóvá tegye a vasúti közlekedést és szállítást az utasok, ill. a vállalkozások körében, továbbá, hogy erősítse az európai vasút piaci pozícióját a világban.

A SHIFT2RAIL K+F program egy európai közös technológiai kezdeményezés, amely arra törekszik, hogy az Egységes Európai Vasúti Térség, valamint az európai vasúti közlekedés és ipar versenyképességének növelése érdekében összehangolja az európai kutatás-fejlesztési és innovációs tevékenységeket a vasúti közlekedés és szállítás, további a vasúti járműipar területén. A célok elérésére az Európai Unió 450 millió euró támogatást biztosít, melyhez a programban résztvevő vállalkozások legalább 470 millió euróval járulnak hozzá a 2014-2020 közötti időszakban. A rendezvény fontos célja, hogy tájékoztassa a magyar vasúttársaságokat, szállítmányozással, vasúti járművek és technológiák kutatás-fejlesztésével foglalkozó cégeket, egyetemeket és egyéb kutatóhelyeket a SHIFT2RAIL K+F programról, valamint a részvételi lehetőségekről.

A program letölthető: Hogyan lehet részt venni az EU SHIFT2RAIL K+F programjában? PDF (57 KB)

A szemináriumon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
Kérjük, hogy regisztráljon a rendezvény internetes oldalán (
http://www.railconference.com/shift2rail-infoday-hungary/) vagy jelezze részvételi szándékát 2014. november 21-ig az alábbi e-mail címen: alena.loudova@oltisgroup.cz

További információ:

Németh Vilmos
EU H2020 Transport PC tag
Nemzeti Innovációs Hivatal
E-mail: vilmos.nemeth@nih.gov.hu

Bajdor György Katalin
EU H2020 Transport NCP
Nemzeti Innovációs Hivatal
E-mail: bajdor.katalin@nih.gov.hu

Link küldés
.
PDF
Cikk nyomtatás
Utolsó módosítás: 2019. április 25.
A weboldalon HTTP-sütiket használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Az adatvédelmi tájékoztatóban bővebb információkat talál arról, hogyan gondoskodunk adatainak védelméről.
Rendben