H2020
2014. február 25.
2014. február 25.
2014. február 25.
2014. február 25.
2014. február 25.
2014. február 25.
Jelentkezzen Ön is az „EU Leginnovatívabb Biotech KKV-ja” címre!
Az EuropaBio felhívást tett közzé, amelyben pályázatokat várnak az „EU Leginnovatívabb Biotech KKV-ja” címre. Immár ötödik éve hirdetik meg a díjat azon KKV-k díjazására, akik a biotechnológia segítségével európai szinten igyekeznek segíteni társadalmi, technikai, környezetünkkel kapcsolatos problémáink megoldását.

A fődíj 10 000 €, valamint minden döntőbe kerülő KKV kétéves tagságot nyer az EuropaBio Társaságba.

Jelentkezési határidő: 2014. július 1.

A döntőbe jutott KKV-knak lehetőségük nyílik pályázatuk pénzügyi szolgáltatásokkal foglalkozó és politikai irányelveket is kidolgozó bizottság előtti bemutatására 2014. október 8-án. Ezen az alkalmon fogja az Európai Bizottság bemutatni KKV-k számára kialakított új finanszírozási eszközét. Az esemény a 2014-es Európai Biotech Hét egyik rendezvénye lesz.

Az Európai Biotech Hét célja, amelyre Európa szerte több mint száz egyéb eseménnyel készülnek, hogy kellő hangsúllyal bemutassa a biotechnológia előnyeit Európa társadalmai számára a klímaváltozás, a munka és növekedés, az ipari folyamatok, az egészségügy és az élelmiszer területén egyaránt.

A jelentkezéshez szükséges jelentkezési lap és dokumentációs csomag letölthető innen, ahol – angol nyelven – bővebb információ is elérhető.

Kérdés esetén keresse a honlapon is hivatkozott kapcsolattartót:

Rosalind Travers,
r.travers@europabio.org

Link küldés
.
PDF
Cikk nyomtatás
Utolsó módosítás: 2014. november 10.
A weboldalon HTTP-sütiket használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Az adatvédelmi tájékoztatóban bővebb információkat talál arról, hogyan gondoskodunk adatainak védelméről.
Rendben