H2020
2014. február 25.
2014. február 25.
2014. február 25.
2014. február 25.
2014. február 25.
2014. február 25.

I. Kiváló Tudomány >> Rendezvények
Több mint száz érdeklődő részvételével zajlott a H2020 társadalomtudományi információs nap
’Társadalomtudományok a Horizonton’ címmel mutatta be a Nemzeti Innovációs Hivatal a Horizont 2020 új európai uniós kutatási és innovációs keretprogram kínálta társadalomtudományi pályázati lehetőségeket 2014. január 24-én, az NIH Andrássy úti székházában. A rendezvény célja az volt, hogy egy csokorba szedve ismertesse azokat a különböző pályázati lehetőségeket, amelyek a társadalomtudósok számára kínálnak kutatási programokat.

Így a 6. társadalmi kihívás (Európa a változó világban - befogadó, innovatív és reflektív társadalmak) tématerület részletes bemutatása mellett, szó esett többek között a 7. társadalmi kihívás (Biztonságos társadalmak) és a „Tudomány a társadalommal a társadalomért” program releváns felhívásairól is.

Csuzdi Szonja (NIH)
Csuzdi Szonja, főosztályvezető-helyettes (NIH)

Csiszár Anita (NIH), Krasznai Zoltán (EB)
Csiszár Anita, SC6 programbizottsági tag és nemzeti kapcsolattartó (NIH) és Krasznai Zoltán kutatási programfelelős (Kutatási és Innovációs Főigazgatóság, Európai Bizottság)

Az információs napon elhangzott előadások anyaga letölthető:

Link küldés
.
PDF
Cikk nyomtatás
Utolsó módosítás: 2014. november 10.
A weboldalon HTTP-sütiket használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Az adatvédelmi tájékoztatóban bővebb információkat talál arról, hogyan gondoskodunk adatainak védelméről.
Rendben