H2020
2014. február 25.
2014. február 25.
2014. február 25.
2014. február 25.
2014. február 25.
2014. február 25.
A transznacionális finanszírozási együttműködés fokozása az urbanizációs kihívások kezelése érdekében – lehetőség a Duna régió országai számára
A Danube-INCO.NET, a JPI Urban Europe és az EXPAND projekt közös workshopot rendez március 24-én, amely a JPI Urban Europe közös programozási kezdeményezésben való részvétel növelésére, a városi kihívásokkal kapcsolatos tapasztalatcserére, valamint a JPI Urban Europe, illetve a Duna régió és az alacsonyabb KFI teljesítményű uniós tagállamok nemzeti és regionális támogatási stratégiáinak és prioritásainak összehangolására irányul.

A workshop főként a Duna régió országait célozza, azonban nyitott mindazon alacsonyabb KFI teljesítményű országok felé is, amelyek még nem teljes jogú tagjai a JPI Urban Europe közös programozási kezdeményezésnek.

További információk: https://www.b2match.eu/danubeinconet-jpiurbaneurope

Link küldés
.
PDF
Cikk nyomtatás
Utolsó módosítás: 2017. február 16.
A weboldalon HTTP-sütiket használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Az adatvédelmi tájékoztatóban bővebb információkat talál arról, hogyan gondoskodunk adatainak védelméről.
Rendben