H2020
2014. február 25.
2014. február 25.
2014. február 25.
2014. február 25.
2014. február 25.
2014. február 25.
Új termékek fejlesztésével foglalkozó EIT Food nyári iskola
A nyári iskola 40, különböző országot és szakmai hátteret képviselő résztvevő számára mutatja be az új élelmiszeripari termékek fejlesztésének folyamata során használt eszközöket, technikákat és módszertanokat.

Az ingyenes képzést Varsóban tartják 2020. augusztus 24-28. közötti időpontban.

Jelentkezési határidő: 2020. április 30.

További információk: https://timo.wz.uw.edu.pl/summerschool/

Link küldés
.
PDF
Cikk nyomtatás
Utolsó módosítás: 2020. június 11.
A weboldalon HTTP-sütiket használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Az adatvédelmi tájékoztatóban bővebb információkat talál arról, hogyan gondoskodunk adatainak védelméről.
Rendben