H2020
2014. február 25.
2014. február 25.
2014. február 25.
2014. február 25.
2014. február 25.
2014. február 25.
Fenntartható és körforgásos biomassza-alapú gazdaság - webináriumsorozat

A Magyar Bioeconomy Klaszter, az Agrárminisztérium, valamint a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal 2020 júniusában online webináriumsorozatot szervez a körforgásos és fenntartható biomassza-alapú gazdaságról, ezen belül többek között a Biomassza Alapú Ipari Közös Kezdeményezés (Bio-based Industries Joint Undertaking) április végén megjelent 2020-as pályázati felhívásairól.

A tájékoztató eseménysorozat három részből áll, és online formában kerül megrendezésre, elsősorban az ipari kutatóhelyeket, felsőoktatási intézményeket és kutatóintézeteket, valamint önkormányzati és az államigazgatási szereplőket megcélozva. Mindhárom alkalommal lehetőség lesz kérdéseket feltenni, amelyekre a szakértők az esemény alatt vagy azt követően válaszolnak.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Kérjük, regisztráljon az alábbi meghívóban található linken.


A regisztrációs linket és programot tartalmazó meghívó: Fenntartható és körforgásos biomassza-alapú gazdaság - webináriumsorozat PDF (127 KB)

A webináriumsorozathoz kapcsolódó további háttérinformációk: Fenntartható és körforgásos biomassza-alapú gazdaság - koncepció PDF (105 KB)

Link küldés
.
PDF
Cikk nyomtatás
Utolsó módosítás: 2020. június 29.
A weboldalon HTTP-sütiket használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Az adatvédelmi tájékoztatóban bővebb információkat talál arról, hogyan gondoskodunk adatainak védelméről.
Rendben