H2020
2014. február 25.
2014. február 25.
2014. február 25.
2014. február 25.
2014. február 25.
2014. február 25.
Horizont Európa online közlekedési információs nap és bemutatkozási lehetőség
2021. május 27-28-án két napos virtuális tájékoztató és partnerkereső eseményre kerül sor a Horizont Európa keretprogram Közlekedés területére fókuszálva, az NKFI Hivatal, a lengyel NCBIR (National Centre for Research and Development), a szlovák SLORD (Szlovák Kutatási és Fejlesztési Kapcsolattartó Iroda) és a litván LINO (Litván K + F kapcsolattartó Iroda), valamint a cseh CZELO (Cseh Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Kapcsolattartó Iroda) irodák közös szervezésében.

Az információs nap célja, hogy a Horizont Európa keretprogram közlekedési területén pályázni szándékozóknak bemutassa a megnyíló finanszírozási lehetőségeket és a kapcsolódó szakpolitikai hátteret.

A rendezvény bemutatkozási lehetőséget is biztosít azon vállalkozásoknak, egyetemeknek, kutatóintézeteknek, nonprofit szervezeteknek, amelyek jövőbeli projekt partnereiket keresik. Lehetőség lesz projekt ötletek rövid ismertetésére, valamint B2B megbeszélésekre is.

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött: https://mobility-transport-days.b2match.io/home

Bővebb információ:

Dávid Ágota agota.david@mfa.gov.hu

Vántora Virág virag.vantora@nkfih.gov.hu

Az rendezvény angol nyelvű tájékoztatója és a tervezett program letölthető: Mobility and transport days, May 27-28, 2021 PDF (295 KB)

Link küldés
.
PDF
Cikk nyomtatás
Utolsó módosítás: 2021. május 18.
A weboldalon HTTP-sütiket használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Az adatvédelmi tájékoztatóban bővebb információkat talál arról, hogyan gondoskodunk adatainak védelméről.
Rendben