H2020
2014. február 25.
2014. február 25.
2014. február 25.
2014. február 25.
2014. február 25.
2014. február 25.
EUROSTARS konzultációs nap innovatív vállalkozásoknak
A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal 2017. február 22-én 10 és 12 óra között pályázati konzultációt szervez a kutató-fejlesztő vállalkozások nemzetközi együttműködésben megvalósuló projektjeit ösztönző EUROSTARS pályázati konstrukció idei első fordulójához kapcsolódóan.

A Európai Bizottság és több tagállam közös programjaként meghirdetett EUROSTARS pályázati program idei első fordulójának nemzetközi benyújtási határideje 2017. március 2. 20 óra.

Bővebb információk a program honlapján (https://www.eurostars-eureka.eu/), illetve az NKFI Hivatal honlapján érhetők el.

A rendezvény célja:

  • a EUROSTARS Program iránt érdeklődők és a március 2-i határidőre pályázatot benyújtó intézmények részletes és naprakész tájékoztatása a kutató-fejlesztő KKV-k ezen pályázati lehetőségének feltételrendszeréről;
  • a EUROSTARS Program megújult elektronikus pályázati felületének gyakorlati használata;
  • hasznos tanácsok, tippek, korábbi sikeres pályázói tapasztalatok bemutatása;
  • a EUROSTARS-pályázatok értékelési rendszerének és a kapcsolódó hazai pályázati finanszírozás feltételrendszerének ismertetése.

A konzultáció célja a pályázáshoz szükséges gyakorlati információk átadása, ezért elsősorban a szeptemberi nemzetközi beadási határidőre pályázatot benyújtani tervező intézményeket várjuk, de a program egésze iránt érdeklődők számára is nyitott a rendezvény (A rendezvényen történő részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

A nemzetközi beadási határidőhöz kapcsolódóan további hasznos információk a nemzetközi EUROSTARS-honlapon érhetők el: https://www.eurostars-eureka.eu/content/eurostars-2017-cut-offs

Hasznos tippek a sikeres EUROSTARS-pályázáshoz a http://www.eurostars-eureka.eu/improve-your-horizon2020-eurostars-application weblapon találhatók.

A hazai konzultációs nap időpontja: 2017. február 22. 10 és 12 óra között
Helyszín: a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal 230. terme (1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1., II. emelet).

ELŐADÁSOK

A rendezényen elhangzott előadások letölthetők:

EUROSTARS KONZULTÁCIÓS NAP INNOVATÍV VÁLLALKOZÁSOKNAK
PROGRAM

09.30 – 10.00
Regisztráció
 
 
10.00 – 10.10
Köszöntő
 
Csuzdi Szonja EUREKA/EUROSTARS High Level Representative (HLR), főosztályvezető, Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal, Nemzetközi Kapcsolatok Főosztálya


10.10 - 11.10
A Eurostars Program tudnivalói és elektronikus pályázati felülete

Mészáros Gergely EUREKA/EUROSTARS Nemzeti Projekt Koordinátor (NPC), Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal, Nemzetközi Kapcsolatok Főosztálya
 
 
11.10 - 11.30 
A EUROSTARS Program sikeres pályázók szemével
 
Németh-Borsányi Barbara projektfejlesztő és Dr. Mezőhegyi Gergő kutatás-fejlesztési menedzser Inwatech Környezetvédelmi Kft.
 
 
11.30
Kérdések és válaszok, személyes konzultációs lehetőség

 

Link küldés
.
PDF
Cikk nyomtatás
Utolsó módosítás: 2019. június 26.
A weboldalon HTTP-sütiket használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Az adatvédelmi tájékoztatóban bővebb információkat talál arról, hogyan gondoskodunk adatainak védelméről.
Rendben