H2020
2014. február 25.
2014. február 25.
2014. február 25.
2014. február 25.
2014. február 25.
2014. február 25.

Horizont 2020 Program >> Hazai rendezvények
Horizont 2020 projektek auditja - workshop
A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal, mint a Horizont 2020 kutatási és innovációs keretprogram hazai koordinátora az Európai Bizottsággal együttműködve a program pénzügyi szabályairól szóló tájékoztató rendezvényre hívja és várja a felhívásokra pályázó vállalkozások és közfinanszírozású intézmények kutatóit, fejlesztőit, pályázati referenseit és projektmenedzsereit.

A rendezvény fő célja, hogy segítséget nyújtson a H2020 komplex bérelszámolási szabályainak értelmezéséhez, a leggyakoribb elszámolási hibák elkerüléséhez, valamint támpontot adjon a projektek pénzügyi ellenőrzésére való felkészüléshez. A workshop új elemként foglalkozik a „lump sum” elszámolású pályázatok sajátosságainak bemutatásával is.

A rendezvény keretében többek között a következő kérdésekre kaphat választ:

  • Elszámolhatók-e a hazai projektekhez hasonló bérelemek a H2020 projektekben?
  • Milyen feltételek teljesítése mentén számolható el bérkiegészítés a projektben való részvételért? Kikre vonatkozik és mit jelent a projektalapú elszámolási módszer?
  • Hogyan zajlik az audit és hogyan lehet rá felkészülni? Mit vizsgálhat az auditor?
  • Mire érdemes odafigyelni egy „lump sum” elszámolású pályázat tervezésekor? Mik az előnyei és hátrányai e pályázatoknak a klasszikus H2020 pályázatokhoz képest?

A rendezvény előadói az Európai Bizottság jogi és audit részlegének szakértői, akiknek a pályázók közvetlenül tehetik fel az őket leginkább foglalkoztató kérdéseiket. A workshop nyelve angol, amelyhez tolmácsolást nem biztosítunk.

A rendezvény időpontja: 2019. november 26., 9.00-17.00 óra
Helyszín: ELTE ÁJK Aula Magna 1053 Budapest, Egyetem tér 1–3.


PROGRAM / HUNGARY - HORIZON 2020 Outreach Event

09.00 Registration
   
09.30 Welcome or EC Introduction
  TBC
   
09.45 Personnel costs including project based remuneration
  David MEJUTO GAYOSO, European Commission
   
11.15 Coffee break
   
11.30 Indicative Audit Programme: Personnel costs
  Gheorghe BANCOS, European Commission
   
12.30 Lunch break
   
13.45 Indicative Audit Programme: Subcontracting & other direct cost
  Gheorghe BANCOS, European Commission
   
14.45 Lumps sum grants
  David MEJUTO GAYOSO, European Commission
   
15.30 Coffee break
   
15.45 Audit process, Audit Strategy, Most common Errors
  Gheorghe BANCOS, European Commission
   
16.45 Additional Q&As and closing notes
  TBC
   
17:00 End of event

*All topics are followed by a Q&A session

 

REGISZTRÁCIÓ

A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. A regisztrációt a tervezett 150 fős részvételi kapacitás elérésével lezárjuk. A regisztráció keretében lehetőséget biztosítunk az előadás tematikájához kapcsolódó előzetes – angol nyelvű – kérdések benyújtására, amelyeket továbbítunk az előadóknak (a 2019. november 15-ig beérkezett kérdéseket tudjuk biztosan továbbítani az előadók felé, tekintettel arra, hogy megfelelő időtartamot tudjunk számukra biztosítani a felkészülésre).

További információk: Hollósi Krisztina: krisztina.hollosi@nkfih.gov.hu

Titulus:

Vezetéknév: *

Keresztnév: *

Beosztás: *

Ágazat: *

Munkahely: *

Telefonszám: *

E-mail: *

Kérdések:
angol nyelven kérjük benyújtani
Hozzájárulok ahhoz, hogy az NKFI Hivatal az általa szervezett, a Horizont 2020 program projektjeiben elszámolt költségek auditja című workshopra való jelentkezés és részvétel, valamint a workshoppal kapcsolatos résztvevői elégedettség mérésének céljából az alábbi személyes adataimat kezelje:

  • név
  • e-mail cím
  • telefonszám

Jelen adatkezelés célja az NKFI Hivatal fent megjelölt workshopjának megszervezése, az érdeklődök számának felmérése, a rendezvényen való részvétellel kapcsolatos visszajelzés és egyeztetés, valamint a rendezvénnyel való elégedettség mérésének biztosítása.

Az általam megadott személyes adataim kezelésének célját megértettem és tudomásul veszem, hogy az adatkezelés jogalapja a jelen nyilatkozat szerinti önkéntes, az NKFI Hivatal, mint adatkezelő tájékoztatásán alapuló hozzájárulásom, az adatkezelés időtartama, a hozzájárulás visszavonásáig, de legkésőbb – a workshoppal való elégedettség mérésére tekintettel – 2019. december 31. napjáig tart.

Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásom visszavonása a workshopra való jelentkezésem visszavonását is jelenti. Az NKFI Hivatal a megadott adatokat legkésőbb 2019. december 31. napján véglegesen és visszavonhatatlanul törli a jelen adatkezelés céljára létrehozott rendszereiből.

Az NKFI Hivatal, mint adatkezelő a megadott személyes adataimat a jelen nyilatkozatban meghatározott céloktól eltérően nem használja, illetve nem használhatja fel. Minden olyan esetben, ha a személyes adataimat az NKFI Hivatal a jelen tájékoztató szerinti adatkezelés céljától eltérő célra kívánja felhasználni, erről tájékoztatni köteles és az eltérő felhasználáshoz előzetes, kifejezett hozzájárulásomat meg kell szereznie, illetőleg lehetőséget biztosítania számomra, hogy az eltérő felhasználást belátásom szerint megtilthassam.


További információkért, kérjük, olvassa el az adatvédelmi tájékoztatót.
Az adatvédelmi tájékoztatót elfogadom.Hírlevél regisztráció:A hírlevelünkre való feliratkozással hozzájárul, hogy az NKFI Hivatal közvetlenül megkeresse a legfrissebb kutatási, fejlesztési és innovációs pályázatokkal, hazai és nemzetközi hírekkel, eseményekkel. További információkért, kérjük, olvassa el az adatvédelmi tájékoztatót.
Feliratkozom a hírlevélre.
 

Link küldés
.
PDF
Cikk nyomtatás
Utolsó módosítás: 2019. október 30.
A weboldalon HTTP-sütiket használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Az adatvédelmi tájékoztatóban bővebb információkat talál arról, hogyan gondoskodunk adatainak védelméről.
Rendben