H2020
2014. február 25.
2014. február 25.
2014. február 25.
2014. február 25.
2014. február 25.
2014. február 25.
Horizont Európa Teaming pályázat - előszűrés

Az NKFI Hivatal előszűrést szervez a Horizont Európa Teaming programjában pályázni szándékozó hazai szervezetek számára 2021. szeptember 7., 14:00-17:00 között az NKFI Hivatal Kéthly Anna téri épületének, 4. emeleti 451. termében

Az előszűrés során a pályázók egy prezentáció keretében mutathatják be az NKFI Hivatal által felkért értékelő bizottság előtt tervezett pályázatuk főbb elemeit.

A prezentáció elvárt tartalma:

  • Stratégiai vízió a KFI kiválóság fejlesztésére vonatkozó elképzelésekről a Teaming pályázat keretében;
  • A pályázó szervezet és vezető partner szervezet bemutatása  - az együttműködés főbb elemeinek és előnyeinek kiemelésével;
  • Milyen hosszú távú hatásokat várnak a Teaming pályázat megvalósításától (szervezeti kultúra, intézményi reformok, nemzetközi láthatóság és versenyképesség területén);
  • Hogyan kapcsolódik a pályázat a hazai S3 stratégiához? https://nkfih.gov.hu/hivatalrol/online-sajto/nemzeti-intelligens;
  • Hogyan tervezik biztosítani a kialakítandó Kiválósági Központ autonómiáját;
  • Tervezett költségvetés bemutatása.

Kérjük, hogy az előszűrésen bemutatni tervezett prezentációkat 2021. szeptember 2-ig szíveskedjenek megküldeni Tóth Orsolya kolléganőnk számára: orsolya.toth2@nkfih.gov.hu.

Az NKFI Hivatal a hazai előszűrés eredményeiről a tervek szerint 2021. szeptember 10-ig tájékoztatja a pályázókat.


REGISZTRÁCIÓ

Kérjük, hogy az előszűrésre regisztráljon az alábbi felületen:

Titulus:

Vezetéknév: *

Keresztnév: *

Beosztás: *

Szakterület: *

Munkahely: *

Telefonszám: *

E-mail: *

A tervezett Teaming pályázat címe: *

A prezentációt előadó neve: *A tanfolyamon történő részvétellel, valamint a Horizont 2020 / Horizont Európa keretprogrammal és a hozzá kapcsolódó partnerségekkel és missziókkal kapcsolatos rendezvényekkel és az aktuális pályázati hírekkel kapcsolatos tájékoztatással összefüggő adatkezeléshez az érintettek részéről hozzájáruló nyilatkozat megtétele is szükséges.
  • név
  • e-mail cím
  • telefonszám
  • képviselt szervezet megnevezése
Tájékoztatjuk, hogy a rendezvény sajtónyilvános. A rendezvényen az NKFI Hivatal fényképfelvételt, illetve hang- és videofelvételt készíthet, amelyet felhasználhat saját honlapján, kiadványaiban és/vagy más nyilvános kommunikációs csatornákon az érdeklődők és a szélesebb közvélemény tájékoztatására.
 

Tudomásul viszem, hogy a rendezvényen csak védettségi igazolvánnyal vehetek részt.


A rendezvényre történő regisztrációval hozzájárul, hogy az NKFI Hivatal a megadott személyes adatait a rendezvény időpontjáig kezelje, és a rendezvénnyel kapcsolatos változásokkal közvetlenül megkeresse. További információkért, kérjük, olvassa el az adatvédelmi tájékoztatót.
A rendezvénnyel kapcsolatos adatkezeléshez hozzájárulok, az adatvédelmi tájékoztatót elfogadom.


Hozzájárulok, hogy a Horizont Európa keretprogrammal és a hozzá kapcsolódó partnerségekkel és missziókkal kapcsolatos rendezvényekről és az aktuális pályázati hírekről az NKFI Hivatal e-mail üzenetben és/vagy telefonon közvetlenül tájékoztasson, illetve megkeressen. További információkért, kérjük, olvassa el az adatvédelmi tájékoztatót.
A Horizont Európa keretprogrammal kapcsolatos tájékoztatáshoz szükséges adatkezeléshez hozzájárulok, az ezzel kapcsolatos adatvédelmi tájékoztatót elfogadom.
Hírlevél regisztráció:A hírlevelünkre való feliratkozással hozzájárul, hogy az NKFI Hivatal közvetlenül megkeresse a legfrissebb kutatási, fejlesztési és innovációs pályázatokkal, hazai és nemzetközi hírekkel, eseményekkel. További információkért, kérjük, olvassa el az adatvédelmi tájékoztatót.
Feliratkozom a hírlevélre.


Link küldés
.
PDF
Cikk nyomtatás
Utolsó módosítás: 2021. augusztus 25.
A weboldalon HTTP-sütiket használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Az adatvédelmi tájékoztatóban bővebb információkat talál arról, hogyan gondoskodunk adatainak védelméről.
Rendben